Pároknak

Kedves Jegyespárok!

 Bizonyára régóta készültök már a nagy napra. Megvan a helyszín, a ruha… Kiválasztottátok a tortát, és a legapróbb részleteket is átbeszéltétek. Minden elképzelés hamarosan valósággá válik. Nem elhanyagolható a fotós kiválasztása sem. Ebben tudunk mi a segítségetekre lenni. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy évek múlva visszanézve feleleveníthessétek, és gondolatban újra átélhessétek a nagy napotok minden pillanatát.

 Segítség gyanánt:

 Helyszín:

Ha van ötletetek szívesen vesszük, ha nincs, segítünk a kreatív fotózás helyszíneinek kiválasztásában. Ahhoz, hogy változatos és egyedi képek készülhessenek érdemes több helyszínen is gondolkodni, valamint nem utolsó sorban rossz idő esetén “B” tervvel is készülni, nehogy az eső miatt hiúsuljon meg a fotózás.

 Időpont:

Több helyszín esetén kb.3 órát szánjatok a fotók elkészítésére, ami azért is fontos, hogy legyen időtök feloldódni a fényképezőgép, kamera előtt. Mostanában elég gyakori, hogy nem az esküvő napján van a fotózás, és ezáltal elkerülhető a rohanás. Van idő több helyszínre, és időkorlát nélkül megvalósíthatjuk az elképzeléseiteket. Örömmel vállaljuk tehát, ha esküvő előtti napokra tervezitek a kreatív képeket.

 Kellékek:

Ha van kedvetek vicces, vagy rátok jellemző tárgyakkal, vagy szituációkkal is egyedivé lehet tenni a képeket.


további videóinkat ide kattintva eléheted

Ha felkeltettük érdeklődéseteket keressetek elérhetőségeinken. Megtaláltok minket Facebookon vagy emailben.

Wedding Stories Team

WS icon

Elérhetőségeink:

8900, Zalaegerszeg, Bartók Béla u. 26,

Major László  +36 30 304-9559 majorlaszlo@weddingstories.hu

Gyarmati Péter +36 30 858-1251 gyarmatipetya@weddingstories.hu

*

 

 

Major László - egyéni vállalkozó - fantázia név: WeddingStories Nyilvántartási szám : HU66021546