Laura és Sanyi

Pénteken kora reggel indultunk, ugyanis utunk Szegdre vezetett, egész pontosan a Kastélykert Fogadóba. Ahol a pár már készülődött a nagy napra. Ide vártak mindenkit az ország több tájáról. Itt kezdődött a rendezvény, kikérővel a vendégek fogadása után. Ebben is és az egésznap folyamán Berta János mint ceremóniamester segédkezett. A házasságkötés elött még gyorsan volt időnk pár röpke kreatív kép és videó snitt elkészítésére is.

Ezt követően pedig a polgári szertartásra mentünk a városházára, majd az egyházi esketésre átsétáltunk a Szegedi Dómba, ami annyira felkapott helyszín, hogy oda érkezésünkkor két másik párral és násznéppel is összefutottunk.

A friss házaspárral ezek után érkeztünk vissza a fogadóba ahol gyönörűen feldíszített hatalmas sátor várta a násznépet és a lassan elkészülő ízletes vacsora.

Miután már mindenki jóllakott, a nyitótánccal kezdte meg a pár a hajnalig tartó mulatozást, amiben a Minor zenekar játszott egészen kifulladásig, közben a Ceremóniamester számtalan apró programmal díszítette az egész estét. Hajnaltájt tértünk be szállásunkra majd a másnapi reggeli után köszöntük meg Laurának és Sanyinak az emlékezetes napot és indultunk haza.Sok boldogságot kívánunk!