Eszti és Marci

Verőfényes napsütésben érkeztünk kameráinkkal Tapolcára a menyasszony kikérésére szombat délután, ahol nem csak a násznép gyülekezett, de ugyan itt köszönt el a vőlegény is a családjától Titz Tibi vőfély segítségével. Ekkor már itt várta a párt egy hatalmas gyönyörű állapotú oldtimer fekete Gaz-13 Csajka amivel később a polgári szertartrás helyszinére is érkeztek.

A ceremónia a gyulakeszi Bak vendéglő udvarában egy mesterséges tó közepén levő romantikus kis szigeten zajlott. Ezután a csoportképek készültek el a park hatlamasárnyékot nyújtó fáinak tövében, majd a vőfélyünk és a pár segítségével a násznép birtokba vehette az éttermet is.

Az ízletesre sikerükt vacsorát és a parádés nyitótáncot követően, pedig a táncparkett is szabad volt a vendégsereg számára ahol a Búgócsiga pögette fel a hangerőt és fokozta a hangulatot hajnalaig.

A kreatív képi és videó anyagot pedig pár nappal később, csütörtökön készítettük el, helyszínül a Badacsonyt választva többek közt a Rózsakőnél a molónál illetve a vasutállomásnál is.

Sok boldogságot kívánunk!