Iza és Tomi


A hétvégén Izát és Tomit kísértük az oltár elé majd mulattuk át velük az egész éjszakát.

Tomi vőfélyi tapasztalatából adódóan, és abból hogy már jó pár lagziban dolgoztunk együtt, pontosan tudta a pár, hogy mit szeretne kapni, így aztán roppant ügyesen, maximálisan sikerült kihasználniuk, hogy ketten két kamerával egyszerre két helyszínen is jelen tudunk lenni.

A napot az öltözködésekkel, készülődéssel indítottuk, úgy hogy Laci a menyasszonynál én pedig a vőlegénynél kezdtem.
Ezt követően még a kreatív fotózás előtt jött az első pillanat megörökítése, amikor a vőlegény először látja meg a menyasszonyi ruhájába felöltözött élete párját.

Kissé korlátozottak voltak a lehetőségeink az időjárás miatt, mert az esküvő napját megelőzően hajnalban végig szakadt az eső, és sok minden még vizes volt. De ettől függetlenül szerencsére a söjtöri Deák ház és a hozzá tartozó gyönyörű park szintén nagyon jó döntés volt a kreatív képekhez.

Fotózás után ismét szétváltak kameráink útjai, és a készülődéshez hasonlóan most a vendégeket vártuk a két családi háznál. Miután a vőlegény elköszönt a családjától elindultunk kikérni a menyasszonyt is, majd a hatalmas násznép együtt érkezett meg a söjtöri templomba az egyházi esketésre.

Ezután a polgári szertartásra Zalaegerszegen a Díszteremben került sor. Innét már szinte csak pár métert kellett gyalogolni az Aranybárány Télikertjéig ahol Gaál Szabolcs a vacsorát követően egészen kifulladásig húzta a talpalávalót.

Sok boldogságot kívánunk!