Alexandra és Tomi

Alexandra & Tomi

Augusztus vége felé járva az ünnepek után megérkezett az első hétvége amikor megszabadulhattunk a forró kánikulai hangulattól. Ennek persze mi örültünk hiszen a kellemes hőmérséklet mellett nem kellett aggódnunk a tűző nap okozta erős fények és durva árnyékoktól sem. Bár mindenkiben ott lappangott a félsz hogy csak nehogy elkezdjen esni ..

Alexandra & Tomi

Tíz óra magasságában érkeztem Tomihoz, hogy a készülődésével kezdjük a napot, ekkor már Alexandránál a Laci javában fotózott. Egy menyasszony készülődése még is csak hosszadalmasabb folyamat, aztán nem sokkal később összehoztuk a párt, hogy megörökíthessük az első pillanatokat is, amikor meglátják egymást a nagy nap ünnepi öltözetében. Ezek a pillanatok csak nekik szóltak hiszen a vőlegény  pár órával később érkezett a lány kikéréséhez.  Milics Tamás vőfély segített Tominak a lánykérésben Vöcköndön, ahol a falu templomában volt az egyházi szertartás. Érdemes talán megjegyezni, hogy roppant látványos körülmények közé építették az apró kis templomot, mondhatni festői a táj.

Alexandra & Tomi

Amíg a száz fő körüli vendégsereg a kis templomba nem igazán fért be, addig a polgári szertartásnak helyet adó novai Csicsergő szabadidő központban nem csak gyönyörűen elfért a násznép de egy jókora igazán szép féltető alatt, arra is lehetőség adódott, hogy ne kelljen tartani az esőtől. Így még is a természetben hangulatos körülmények között lehetett a polgári szertartást megtartani, majd ugyan itt elkezdődhetett a lagzi és a hajnalig tartó mulatság.

Alexandra & Tomi

A külön napos kreatív fotózást két nappal későbbre egyeztettük, amit Velemben kezdtünk. A délutánunkat az Alpokalján található kis falucska felett magasodó hegyi kápolna környékén töltöttük, számtalan jó fotózási helyszínt találva. Úgy időzítettünk, hogy a kora estét, a naplementét, és a kék órát egy nem sokkal arrébb találtatható, de másik hegyen és az ottani várromok közt tölthessük, ami nem más volt mint a Somló. A kora délután erősen tűző nap elől kellemes menedéket nyújtott a Velem környéki erdő, míg az esti órákban pedig sikerült egy nagyon szép és látványos naplementét kifognunk a somlói vár falai között.

Sok boldogságot kívánunk!