Andi és Gábor



 

Andi és Gábor

Egy igazán jól sikerült és emlékezetes hétvégét töltöttünk el Andival és Gáborral. A kreatív fotók és videó anyag nagyobbik részét az esküvő előtt csütörtökön a Balaton déli partján készítettük. A kánikulai melegben délután négy magasságában sikerült kezdenünk Balatonlellén, először az első pillanatok megörökítésével, ami igazán meghatóan sikerült. Ezt követően a balatonlellei szabad stranddal indítottunk helyszínül. Pár kép a mólón a parton a fürdőzők közt, és már bőven kivert mindenkit a viz.

Andi és Gábor

Ezt követően a Badacsonnyal szembelévő fonyódi kilátó jött. A fasor által nyújtott árnyékok már mindjárt elviselhetőbbé tették a délutánt a párnak. Nem maradhatott ki Alsóbélatelep sem, itt a vasúti gyalog átkelő és a vasútisinek szolgáltak kellékül, na meg egy egy gyorsvonat ami a fotózás alatt elsuhant. A nap végén még Balatonfenyvesen sétáltunk egy kicsit az esti fények közt az ajándékboltok, sütödék és sörözők közt illetve a Balcsiparton.

Andi és Gábor
A nagy nap részünkről a pár készülődésének pillanataival indult, majd újra egy pár órás fotózást következett a Bonnyai Horgásztavaknál egy kis pecázás és egy pár laza Alfás momentummal. A szülői házhoz visszaérve jött a kikérés, majd a násznép átsétált Magyaratád utcáin keresztül a katolikus templomba az egyházi esketésre, a mit a polgári szertartás követett a faluházában. Ezután már a lakodalomnak helyszínt adó Lisaesther rendezvényközpont volt a cél Kaposváron ahol elkezdődött a fergeteges mulatozás, amihez a talpalávalót a TheQuila szolgáltatta, egész kifulladásig.

Andi és Gábor

Sok boldogságot kívánunk!