Melinda Eric és Emilia

A hétvégét egy igazán kedves és különös párral sikerült töltenünk Melinda és Eric személyében. Akiknek nem csak az esküvőjét sikerült megörökítenünk kameráinkkal képekben és videón is, de a templomi esketéssel egybekötve kislányuk Emilia keresztelőjén is ott lehettünk.

Melinda, Eric és a násznép egy része egyenesen az egyesült államokbeli Alabamából utaztak haza, Magyarországra, hogy összeházasodjanak és ezt megünnepelhessék az itthon élő rokonokkal és barátokkal. Amivel sikerült egy roppant hangulatos és emlékezetes napot varázsolniuk és elhozni nekünk is egy szelet Amerikát.

A napunk Miklósfán kezdődött a menyasszony készülődésével, amit az első pillanat megörökítése követett. Kissé megcsúszva az idővel a nagykanizsai Csónakázó tó partján folytattuk a kreatív képek elkészítésével napunkat, ami a roppant hőség ellenére is nagyon kellemesen telt.

Ezután jöhetett a várva várt nagy pillanat, hogy örök hűséget esküdhessenek egymásnak a Nemespátrói templomban, majd kislányuk Emilia keresztelésével folytatódott a szertartás. Mindez persze folyamatos tolmácsolás mellett, hogy a násznépből mindenki érthesse épp mi történik.

A szertartást követően pedig elérkezett a várva várt vacsora és lakodalom a sormási István Fogadóban, ahol a zenért és fergeteges hangulatért Nagy Dávid – Esküvői és rendezvény DJ volt a felelős.

Sok boldogságot kívánunk!

We spent the weekend of July 1st 2017 with a truly kind and interesting couple, Melinda and Eric. We recorded and photographed not only their wedding and reception, but also the baptism of their daughter Emilia.

Melinda, Eric and some of the guests arrived from Alabama, USA to Hungary to celebrate their wedding with family and friends. This arrangement resulted in an exciting and fun filled day with some American flavor.

We started the day in Miklosfa at Melinda’s aunt and uncle’s house with “getting ready” and “first look” pictures. With a little delay and in the Summer heat, we went on with our creative photo session at the lake – Csonakazo to- in Nagykanizsa. After all, it was still fun. Then came the much anticipated wedding  at the Lutheran church in Nemespatro. Emilia’s baptism followed. All this happened with translation, so all guests would understand what was going on.

After the ceremony came the must anticipated dinner and dance at the Istvan Fogado In Sormas. Music was provided by David Nagy – DJ- resulting in a fun and dance full evening and night until 3 AM.

We wish you happiness!