Noémi és Gábor

Noémi és Gábor

Hétvégén egy nagyon szimpatikus pár Noémi és Gábor nagy napját örökítettük meg képekben. Két helyszínen kezdtük a napot amíg Laci Noémi készülődését fotózta addig én Gábornál vártam az érkező vendégeket. Csonti vőfély búcsúzott szóban Gábor helyett majd irány a lányos ház ahol szintén segített a kikérésben.

Noémi és Gábor

Ezt követte a templomi esketés Felsőrajkon majd a lakodalom is itt volt a falu kultúrházában ahol hajnalig tartotta a mulatozás.
A kreatív képeket hétfőre hagytuk, igazi kánikula volt az nap. A találkozót Balatongyörökre egyeztettük, a Szépkilátóhoz ahol mindjárt készítettünk is pár képet. (Itt szeretnénk megköszönni a segítségét annak aki a figyelmetlenségünkből adódóan ott felejtett objektívet volt kedves a település rendőrségén leadni, nagyon sokat segített vele, köszönjük!! )

Noémi és Gábor

Majd a fotózást Tihanyban folytattuk, ugyan a levendula szezon vége felé érkeztünk, de szerencsénkre még találunk területet amit nem arattak le és sikerült pár klassz levendulás képet is készítenünk.
Naplemente környékén már Keszthelyen a strandon fotóztuk a párt. Az emlékezetes napot Noémi TTD képeivel zártuk a Balatonban.

Noémi és Gábor

 

Sok boldogságot kívánunk!