Barbi és Attila

Barbit és Attilát már régről ismerjük, sőt már több esküvőn és lakodalomban is találkoztunk. De ezen a hétvégén ők voltak a középpontban. Nem csak fotón hanem videón is próbáltuk emlékezetesebbé tenni a nagy napot.

Barbi és Attila

Szombaton reggel a készülődéseket Barbival a fodrásznál kezdtünk Söjtörön, amit a smink követett de ez már otthon. Közben az udvar és a kerítés díszeként felkerültek a fehér lufik is. A családi házhoz a smink elkészítéséhez  folyamatosan érkeztek a  koszorúslányok is. Itt nyerte el mindenki ünnepi külsőjét. És az idő haladtával lassan a menyasszonyra is felkerült a fehér ruha. Már minden kész.. várjuk a násznépet…

Hamarosan megérkezett mindenki, a kikérésre ahol is Milis Tamás vőfély volt Atilla segítségére. Ezután a Söjtöri templomban tartották a egyházi esküvőt, majd a polgárit pedig Zalaegerszegen. A hajnalig tartó ünneplésnek és mulatozásnak pedig a Kiskondás Étterem adott otthont ahol Gergály Zsolt Pedro biztosította a egészen kifulladásig megállás nélkül a fergeteges hangulatot.

Az időjárás ismét mellénk állt, az előre jelzések szerint szombaton nem is lett volna gond, azonban vasárnap és hétfő a szombat távlatából nagyon bizonytalannak látszott. Pedig a hétfőre tervezett kreatív fotózáshoz szükségünk volt a jó időre. A kreatív fotózások helyszínéül Barbi  és Atilla a tapolcai Malom-tó és a keszthelyi mólót és környéküket választották.

Sok boldogságot kívánunk!