Kriszta és Barni

Kriszta és Barni

További fotók a képre kattintva a galériában

Kriszta és Barni személyében egy nagyon közvetlen és vidám párt ismerünk meg. Már pénteken elkezdtük a fotózását természetesen a kreatív képekkel, ugyan a fullasztó kánikulát egy két nappal korábban egy enyhe lehűlés váltotta fel, de mi ebből péntekre mit sem éreztünk. Csonkahegyhát volt az első helyszínünk és vagy egy ezer éves Csepel teherautó. Aztán irány Keszthely, a part a kikötő pár klassz vízpartos képért. Végül, hogy igazán naplementés képeket is készíthessünk a Balatonnal a háttérben átugrottunk még Balatonfenyvesre.

További fotók a képre kattintva a galériában

Másnap az esküvő napja is megfelelően sűrű volt. Reggel 7 órakor kezdtünk a fodrásznál, majd mikor a smink is már tökéletes volt, már csak az öltözködés és a családi készülődés volt hátra. Ekkor Laci tartott a menyasszonnyal, én pedig a vőlegény készülődését örökítettem meg. Barniéknál szépen lassan elkezdtek gyűlni a barátok és a családtagok. Megérkezett a vőfély is és szépen lassan elindultunk Krisztáékhoz, hogy kikérjük a menyasszonyt.

További fotók a képre kattintva a galériában

A templomi szertartást követve az egész násznép maga mögött hagyta Zalaegerszeget és a Lakodalom helyszínére, Novára sietett. Persze a lagzit megelőzte még a polgári szertartás, aminek tökéletes helyszínt adott a Csicsergő szabadidőközpont hatalmas parkja. A boldogító igen után pedig megkezdődhetett a vacsora és a hajnalig tartó mulatozás a Zero Zenekar vezénylésével.

További fotók a képre kattintva a galériában

 

Sok boldogságot kívánunk!