Réka és Peti

Réka és Peti

Reggel 7 órakor találkoztunk Rékával a Brill kozmetikában, ekkor már készült a smink. Az volt a pár kívánsága, hogy a teljes napot megörökítsük. Így a smink után már a menyasszonnyal együtt érkeztünk az Anikó fodrászathoz, hogy az előre eltervezett frizura most végleges pompájában ragyoghasson. Ezután jött egy kis szusszanásnyi szünet ami alatt megreggeliztünk majd ketté váltak útjaink. Laci ment Zalaháshágyra Petihez a vőlegényhez, hogy megörökítse az ő készülődését, de előtte még a Malom Tanya Panziónál kitett, hogy közben én is lencse végre kaphassam ahogy Rékára öntik a fehéret.

Réka és Peti

Az öltözködés után Petiék érkeztek hozzánk a Tanyára, ugyanis itt szerveztük meg ahogy a pár meglátja egymást a nagy napon először. A pillanat egy két könnycseppet is csalt a vőlegény szemébe, a meglepetés tehát teljes volt.

Réka és Peti

Ezután jöhetek a kreatív képek egy részük a Malom-Tanyán egy részük pedig a zalaháshágyi szabadtéri futball stadion gyepén. Ezután ismét egy kis pihenés és felfrissülés majd a vendégek fogadása Petiéknél. Innét indult a csapat a zalaháshágyi templomba az egyházi szertartásra. Az egész napi esős, borús idő idáig tartotta magát, ekkor sajnos eleredt és az autókkal kellett a templomig menni a gyalogos menet helyett.

Réka és Peti

Az egyházi után már elállt az eső annyira, hogy a családi házhoz vissza érve a csoportképeket eltudtuk készíteni, majd ismét autóba ültünk és egy kör után a faluban cukor szokást közepette elindultunk a polgári szertartás helyszínére a Malom Tanyára, ahol egyben a lakodalom is volt. A mulatozásnak most már az időjárás sem akart véget vetni és tarthatott hajnalig a lakoma és a dáridó.

Sok boldogságot kívánunk!

Linkek: