Niki és Tomi

Egy igazi kánikulai kreatív fotózáson voltunk Nikivel és Tomival a bőszénfai Szarvasfarmon. A fotózásra cirka 3 óránk volt a tűző déli napon. A táj és a környezet barátságos és változatos hangulatát a szépen kialakított park és a szabad tartásban élő rengeteg állat is biztosítja, ami célpontja az ide látogatóknak. Útban a polgári szertartásra nem tudtuk kihagyni, hogy egy két kép erejéig ne álljunk meg a simonfai kilátónál, illetve Répáspusztán a messzibe csavargó sínek mentén a vasútállomáson.

Niki és Tomi

Niki és Tomi

Az időt próbáltuk a lehető legjobban kihasználni azonban az esküvői kreatívok helyszínétől kb 40 km-re lévő Magyaratádi önkormányzat hivatalában tartották a polgári szertartást, hisz a pár ebből a kedves kis faluból származik.

Niki és Tomi

Niki és Tomi

A polgári után már az egész násznéppel együtt utaztunk vissza a Bőszénfai Szarvasfarmra ami előtt már messziről egy csacsi fogat fogadta az ifjú párt és vitte őket fel egészen a Zselicvad étteremig. Itt az ínycsiklandó helyi specialitást is tartalmazó hatalmas mennyiségű vacsorát követően Tóbi vőfély biztosította a hangulatot majd a zenét is egészen kifulladásig.

Niki és Tomi

Niki és Tomi

“Ha csak egy álmod valóra válik nem éltél hiába ”
Kiss Tamás

 

Sok boldogságot!

Linkek: