Kinga és Janó

Reggel 9 órára érkeztünk Letenyére, hogy megörökítsük Kinga és Janó nagy napját. A vőlegény fogadott minket, de kisvártatva a menyasszony is megérkezett a kreatív fotózásra felkészülten.
Az időjárástól úgy tűnt nem kell tartanunk, kellemes nyári délelőttünk volt. A fotózást a kistolmácsi rakódónál kezdtük, majd a Bázakerettyén található MOL olajkút volt a terv, de közben még pár kép erejéig megálltunk a Csömödéri Erdei Kisvasút mellettünk kanyargó síneinél is. Nagyon látványos és szép helyszínek voltak, de a java még csak ezután jött. A Budafai Arborétumban egy óriási majom kenyérfa volt a célunk. Itt nem csak Janó vadászkürtje került elő de az eddig is pár képre beugró vizslája, Lili is.
Ezután a Zajk 2 Aladár néven emlegetett erdőrészlet volt az úti célunk, ahol egy vadászlesről beláthattuk az egész hatalmas erdőt és az arborétumot a másik oldalról. Egy hatalmas vihar törte fát is láttunk amit a törzsének meg maradt kontúrja egy hatalmas banán fára emlékeztetett.


Kora délután végeztünk a fotózással, majd egy kis pihenő és ebéd után nem sokkal kezdődött is a polgári szertartás a Letenyei városházán, kis izgalmat okozott közben, hogy eleredt az eső, de szerencsére nem  esett talán csak egy órát. Ezt követte a templomi esküvő Becsehelyen, amit vadászkürt szó nyitott, akár csak az esküvő közben a lakodalom helyszínén a faluházán a vacsora alatt is többször hallgathattuk a kürtök zengő szavát.
A kifulladásig tartó hangulatért Lógár Zoltán vőfély illetve zenéért a Kredenc együttes énekese kezeskedtek.

Sok boldogságot kívánunk!

 

 

Linkek: