Dóri és Matyi

Végre sikerült egy szép napos időt kifognunk. Egy talpra esett és gyönyörű menyasszonyt ismerhettünk meg Dóriban és egy igazi horgász fanatikust Matyiban. A precízen összeállított program számunkra a Gébárti tónál kezdődött a kreatív fotózással. Matyi itt láthatta meg először a menyasszonyt.A kreatív fotózás után az egyházi szertartás következett, a Zalaegerszegi Mária Magdolna Templomban, ahol kis kalamajka után az a rakoncátlan gyűrű szerencsére felkerült a megfelelő ujjakra.

A polgári szertartás is tartogatott meglepetést, amit lakodalom helyszínen a Tóka Étteremben szerveztek meg, ami nem csak az egyedi látványosságú helyszín miatt volt különleges, hanem azért is mert az ifjú pár életét a törvény előtt Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere kötötte össze.


A boldogító igen után pedig a lakodalom következett melyhez a keszthelyi Silver Band tánczenekar adta a talp alá valót. Az este folyamán az ifjú férj figyelmetlenségét kihasználva, és nem pedig az esküvői forgatókönyvet követve a menyasszony rablásba csöppentünk és a Studio Gardenben kötöttünk ki ahol rövid szórakozás után megérkezett Matyi is, hogy vissza vigye a friss asszonyt a lakodalomba.

Majd a feladata az volt, hogy elénekelje a Nagy ho-ho-horgászt, amibe a horgásztársak segítettek neki.

Sok boldogságot kívánunk!

Link: